teemu.jpg

TEEMU TURUNEN

Toimitusjohtaja

+358 40 731 2945
teemu.turunen@profitvisio.fi

Linkedin

Ydinosaaminen konsulttina ja kouluttajana

Teemu Turusella on yli 18 vuoden kokemus taloushallinnon, yritysrahoituksen ja yritysverotuksen asiantuntijatehtävistä. Uransa aikana Teemu on soveltanut kehittämiään suunnittelutyökaluja menestyksellä satojen pk-yritysten talousanalyyseissä ja omistajanvaihdoksissa. Strategista liiketoiminnan kehittämiskokemusta on kertynyt erityisesti metalli- ja puutuoteteollisuudessa, terveys- ja sosiaalipalvelualoilla sekä kiinteistökehityssektorilla suoritetuissa konsultaatioista.

Tällä hetkellä Teemu toimii Profit-Visio Oy:n kautta myös ELY-keskusten hyväksymänä yritysten kehittämispalveluiden konsulttina osa-alueella Kasvu ja uudistaminen. Lisäksi Teemulla on asiantuntijajäsenyydet työkaluvalmistaja Fodesco Oy:n Venäjän tytäryhtiön hallintoneuvostossa sekä sosiaalipalveluita tuottavan Honkalampi Palvelut Oy:n ja tämän tytäryhtiö Evantia Oy:n hallituksissa.

Koulutus ja kokemus

Teemu Turunen kirjoitti ylioppilaaksi vuonna 1996 Joensuun lyseon lukiosta. Vuonna 1997 suoritetun varusmiespalveluksen jälkeen jatkuivat tietojenkäsittelytieteen opinnot Joensuun ylopistossa. Samaan aikaan alkoi yrittäjä- ja työura opiskelukaverin kanssa perustetussa www-sivustoja ja -sovelluksia kehittävässä yrityksessä. Yrityksen taloushallinto oli Teemun vastuulla, mitä kautta kiinnostus talousasioita kohtaan alkoi laajemminkin herätä.

Vuonna 2001 Teemu siirtyi IT-asiantuntijaksi perheyritys Profit-Visio Oy:öön. Vuoteen 2004 mennessä yritystalouden ja verotuksen erityiskysymykset muodostivat jo merkittävän osan Teemun asiantuntijatyöstä. Tämä synnytti päätökseen suorittaa yliopisto-opinnot loppuun työn ohessa liiketaloustieteen puolella. Myös yrittäjäura sai jatkoa Profit-Visiosta ostetun osakkuuden myötä.

Teemu valmistu kauppatieteiden maisteriksi Lappeenrannan teknillisen yliopiston laskentatoimen linjalta vuonna 2008 ja suoritti samana vuonna myös Tampereen kauppakamarin myöntämän HHJ-tutkinnon (Hyväksytty hallituksen jäsen). Profit-Visio Oy:n toimitusjohtajana hän on työskennellyt vuodesta 2010 ja osakkuusyhtiö Turundot Oy:n hallituksen puheenjohtajana vuodesta 2011.

seppo.jpg

SEPPO TURUNEN

Seniorkonsultti

+358 400 673 991
seppo.turunen@profitvisio.fi

Blogi

Ydinosaaminen konsulttina ja kouluttajana

Seppo Turusella on yli 30 vuoden kokemus liikkeenjohdon asiantuntijatehtävistä. Hän on ollut käynnistämässä ja ohjaamassa yli sadan yrityksen liiketoimintastrategian muutosprosessia. Hän on ollut kysytty ammattilainen yrityksien hallitustyöskentelyyn ja johtoryhmien sparraamiseen. Operatiivista vastuuta on kertynyt kolmessa yrityksessä vuokratoimitusjohtajana ja vientitehtävissä mm. Saksaan ja Iso-Britanniaan.

Seppo on toiminut useita vuosia kouluttajana Suomen Toimitusjohtajakoulu Oy:ssä, Joensuun yliopistossa, Pohjois-Karjalan kauppakamarissa sekä Profit-Vision järjestämissä omissa koulutuksissa ja tietoiskuissa.

Koulutus ja kokemus

Seppo Turunen valmistui vuonna 1975 Helsingin teknillisestä opistosta mittaus-ja säätötekniikan insinööriksi. Insinöörityön aihealueena oli sellutehtaan automaatio. Työt alkoivat jo opiskeluvaiheessa Siemens Oy:n automaatio-osastolla ja jatkuivat Oy Kontram Ab:ssa tehdasprojektien ja teknologian maahantuonnin parissa. Johtamiseen liittyvät tehtävät viimeksi Oy Sarlin Ab:ssä vaihtuivat vuonna 1985 Pohjois-Karjalaan tapahtuneen muuton jälkeen tuotannollisten yrityksien liikkeenjohdon konsultointitehtäviin. Vuodesta 1988 konsultin ura on jatkunut omassa yrityksessä Profit-Visio Oy:ssä. Vuosina 1997 ja 1999 Seppo suoritti kansainvälisen markkinoinnin diplomitutkinnon (European Diploma in Marketing Dip.EMC).

Kauhanen_Kimmo.jpg

KIMMO KAUHANEN

Asiantuntija

+358 50 535 0250
kimmo.kauhanen@profitvisio.fi

Linkedin

Ydinosaaminen konsulttina ja kouluttajana

Kimmo Kauhasella on yli 25 vuoden kokemus monipuolisista taloushallinnon asiantuntija- ja johtotehtävistä Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Hän tukee asiakkaita omistusjärjestelyissä, investointihankkeissa, taloushallinnon prosessien kehittämisessä, kustannuslaskennan kehittämisessä ja taloushallinnon rekrytoinneissa.

Koulutus ja kokemus

Kimmo Kauhanen valmistui kauppatieteiden maisteriksi Tampereen yliopistosta 1993 pääaineenaan laskentatoimi. Valmistumisen jälkeen Kimmo on työskennellyt mm. tilintarkastajana SVH Coopers & Lybrandilla, controllerina ja talouspäällikkönä Konecranesilla Ruotsin ja Norjan tytäryhtiöissä sekä kirjanpitopäällikönä ja controllerina Abloyn Joensuun tehtaalla.

Halu uusiin haasteisiin sekä oman osaamisen hyödyntämiseen yrityskentässä laajemmin toivat Kimmon liikkeenjohdon konsultoinnin pariin. Profit-Visio Oy:n asiantuntijatiimiin Kimmo liittyi vuoden 2019 alusta.